Melyik telefont érdemesebb megvenni? Sony Xperia Tipo vagy Vodafone Smart 2?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 13:06
2/8 anonim válasza:
A Tipo jobban megéri.
Árához képest sokkal jobb szerintem mintva vodafone smart 2
3/8 PatrikCena válasza:
Szerintem Vodafone Smart 2 az jobb a tipo-nál
5/8 PatrikCena válasza:
Öszzeszerelése,procija is gyorsabb.na meg a küllemeis jobb pl:rengeteg színes hátlap amit kivül bellül cserélgethetsz tetszésed szerint.Vodafone Smart 2 jobbb 1000*
6/8 anonim válasza:
Jobb a procija?
Tudod, ha nem értesz hozzá, nem kell válaszolni és megtéveszteni a kérdezőt.
Gondolom csak az jut el az agyadig, hogy 800 és 832 mhz, de az már nem, hogy a vodafone az armv6-os a tipo pedig armv7-es...
Belső tárhely 120 Mb a tipo 2.5 Gb
Vodafone-on android 2.3, tipo android 4 és a többi...
7/8 PatrikCena válasza:
Azt tudtam hogy Armv6-os a smart 2 de gyorsabb fogd már fel.Tárhely:tudod bővíteni sd-vel.Op Rendszer:ott vannak a frissítések mellesleg kijött a 4-es frissítés.Mellesleg nekem is Vodafone Smart 2 van és megvagyok elégedve vele tuti kis teló.Azt mondom Vodafone Smart 2.
8/8 anonim válasza:
felfognám, ha nem teszteltem volna már mind a kettőt...
szerintem nem tudod mi a különbség az armv6 és armv7 között, de az biztos, hogy tipo-t se láttál még közelről.
A tárhelyen meg nem segít az sd kártya, csomó appot nem lehet áthelyezni egyáltalán, az adatok pedig eleve a belső memóriában maradnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!