Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek ez igaz. Majd meg...

Szerintetek ez igaz. Majd meg fognak szünni a PC-k? A Windowsnak is vége lehet?

Figyelt kérdés

Én jóbban szeretem a PC-t, mint az okostelefont, tabletet stb. Ha majd lesz gyerekem, akkor ők már nem is fógják használni a windowst.

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 6. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A golyós egeret nem hiányolod? Netán a CRT monitorokat?

Nem az aszteroida pusztította el a dinoszauruszokat. Hanem az általa kiváltott éghajlatváltozás, amihez nem tudtak alkalmazkodni. Na ugyanez a helyzet a Windows-zal is. Ha kihal, akkor azért fog kihalni, mert képtelen alkalmazkodni a változó igényekhez, és jön helyette valami jobb.

A PC-re ugyanez igaz. Van még, amit jobban csinál, mint a hordozható gépek. Amíg így van, addig lesz PC. Ha majd nem lesz, akkor bizony kihal a PC is.

2016. máj. 6. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A vezetékes telefon sem halt ki, csak nem olyan népszerű mint a mobil. A PC sem fog kihalni. Egy konzol/laptop/mobil sehol sincs teljesítményben egy ugyanolyan áru PC-hez(konzol talán, de ott meg a játékok nevetségesen drágák)
2016. máj. 6. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Atalakulni biztos fog, de megszunni semmikepp.
2016. máj. 6. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:

# 1/3 Nem hiányolom a golyós egeret, CRT monitorok sokáig bírták, LCD monitorok meg könnyűek.

Elképzeltem az írodába, milyen durva lenne telefonra kötnének nyomtatot :)

2016. máj. 6. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:

A telefonnal nyomtatást ne úgy képzeld, hogy áthúzod a tyúkbelet az irodán, hanem úgy, hogy wifin elküldöd a nyomtatónak, amit ki akarsz tolni és kész.

G.

2016. máj. 6. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 7. 00:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Max az ATX fog megszünni, egy microATX gépbe is befér minden ami egy átlag embernek kell(Egy közepesen erős videókártya, pár merevlemez, meg az alapok).

Illetve szerintem nem fog megszűnni a PC, de át fog alakulni. Az asztali gépek össze fognak menni(pl windowsos stick-é. Nekem is van, irodai gépnek, böngészésre, filmezésre bőven jó).

Vagy berakják a monitorba a cuccot mint a 2in1 gépeknél(nem a tablet+netbook-ra gondolok). De a külső stick jobb megoldás: simán magaddal tudod vinni, olcsóbb fejleszteni(lecserélni) mint egy monitorba épített gépet)

Esetleg simán laptop lesz minden

2016. máj. 7. 05:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. máj. 7. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!