Szerintetek ez igaz. Majd meg fognak szünni a PC-k? A Windowsnak is vége lehet?
Én jóbban szeretem a PC-t, mint az okostelefont, tabletet stb. Ha majd lesz gyerekem, akkor ők már nem is fógják használni a windowst.
A golyós egeret nem hiányolod? Netán a CRT monitorokat?
Nem az aszteroida pusztította el a dinoszauruszokat. Hanem az általa kiváltott éghajlatváltozás, amihez nem tudtak alkalmazkodni. Na ugyanez a helyzet a Windows-zal is. Ha kihal, akkor azért fog kihalni, mert képtelen alkalmazkodni a változó igényekhez, és jön helyette valami jobb.
A PC-re ugyanez igaz. Van még, amit jobban csinál, mint a hordozható gépek. Amíg így van, addig lesz PC. Ha majd nem lesz, akkor bizony kihal a PC is.
# 1/3 Nem hiányolom a golyós egeret, CRT monitorok sokáig bírták, LCD monitorok meg könnyűek.
Elképzeltem az írodába, milyen durva lenne telefonra kötnének nyomtatot :)
A telefonnal nyomtatást ne úgy képzeld, hogy áthúzod a tyúkbelet az irodán, hanem úgy, hogy wifin elküldöd a nyomtatónak, amit ki akarsz tolni és kész.
G.
Max az ATX fog megszünni, egy microATX gépbe is befér minden ami egy átlag embernek kell(Egy közepesen erős videókártya, pár merevlemez, meg az alapok).
Illetve szerintem nem fog megszűnni a PC, de át fog alakulni. Az asztali gépek össze fognak menni(pl windowsos stick-é. Nekem is van, irodai gépnek, böngészésre, filmezésre bőven jó).
Vagy berakják a monitorba a cuccot mint a 2in1 gépeknél(nem a tablet+netbook-ra gondolok). De a külső stick jobb megoldás: simán magaddal tudod vinni, olcsóbb fejleszteni(lecserélni) mint egy monitorba épített gépet)
Esetleg simán laptop lesz minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!