Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a Winter Sale-n Steamen...

Ha a Winter Sale-n Steamen már leárazásra került egy játék, de annak vége lett, még visszarakhatják rá az akciót?

Figyelt kérdés

... ugyanezen winter sale keretein belül?

Az AC black flaget szerettem volna megvenni, de lecsúsztam róla. Lehetséges hogy leárazzák még?

2016. jan. 1. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, utolsó nap nézd meg.

Egyébként ez a sale elég gagyi. A kiemelt cuccok nem akciósabbak mint nem kiemelt korukban. Legalábbis amiket én néztem mind ugyanannyiba került

2016. jan. 1. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
4-én lesz vége, akkor aznap visszanézek. Köszi szépen! :D
2016. jan. 1. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt én is észrevettem.. olyan dolgokat emelnek ki, amik ugyanannyiba kerültek azelőtti napon is.
2016. jan. 1. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ha olvastátok volna ebben az évben nem lesz (/volt) flash sale. Ez annyit jelent hogy az árak az első naptól az utolsóig nem változnak(/változtak) a Winter sale miatt.

(Értsd: Rainbow Six Siege kapott 24.-e körül leárazást de nem a Winter sale miatt)

2016. jan. 2. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
AC Black Flag is volt leárazva 1 napig. Akkor mégiscsak volt flash sale, max kevés
2016. jan. 3. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!