A letöltési értékem miért alacsonyabb mint a feltöltési?
Figyelt kérdés
Internet csomagom 200/100-as. Ennek a garantált le és feltöltési értéke 80/40. Én ezzel szemben mérek 83/95-öt rendszeresen. Kérdésem az lenne hogy mi az oka annak hogy a letöltési érték éppen a garantált felett van kicsivel, a feltöltés pedig annál sokkal jobb. A letöltés miért nem megy feljebb ?2016. máj. 4. 11:06
1/4 anonim válasza:
Közvetlenül a gépbe dugva vagy routeren keresztül használod?
Ha utóbbi, akkor az előbbivel is mérj egyet. Lehet, hogy a routerrel van valami. (Pl. a 100 Mbps-es routerek csak névleg tudnak annyit, és szerintem esélyes, hogy azt sem szimmetrikusan.)
2/4 anonim válasza:
egyébként nem látom mi a baj... amiétr előfizettél azt megkapod.. digi?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen Digis vagyok. Router nélkül hogyan mérjek ? Nincs felhasználói név + jelszó párosom ! A router van regisztrálva a hálózaton.
2016. máj. 4. 13:40
4/4 anonim válasza:
Router alatt sajátot értettem, elnézést.
Tehát a digi eszközéből a te gépedbe megy egy kábel és nincs közte semmi?
Egyébként meg a diginél tudtommal van felhasználónév-jelszó páros (nekem legalábbis van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!