Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a UPC-s netről? (Nem az ADSL-esre gondolok)

Figyelt kérdés

Mostani netünk nagyon hulladék és szeretnék váltani valami gyorsabbra.

A UPC-nél pedig olyan internet van ami időjárás, terep függő és ahogy láttam ott olyan TV kábeles megy bele a routerbe nem telefonkábel.

2016. máj. 2. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy éve van olyanom. Tv telefon net. Nem volt eddig vele baj. Viszont ha nincs net, telefon sincs. Tv az elvileg igen, de az egy év alatt stabilan hozta amit igértek anno.
2016. máj. 2. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
UPC vezetékes 30-as netünk van, mindenre elég, jól működik, kisvárosban.
2016. máj. 2. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:

A "Fiber Power 50" csomagot szeretném megvenni.

És arra lennék még kíváncsi, hogy ahhoz télleg megadják a 15Mbs letöltési illetve 2Mbs feltöltési sebességet?

Mert a mostani netünk is egy Telekom és elvileg 15Mbs-el töltenék le de helyette alig töltök 1Mbs-el.

2016. máj. 2. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy éve stabilan hozza a reklámban megadott értékeket le ill feltöltésnél is.
2016. máj. 2. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
-nálunk is UPC van ,több éve,és hibátlan...
2016. máj. 2. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olykor 30 helyett 35-40 el töltök.
2016. máj. 2. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
KÉrdező! Mbit vagy MB nem mindegy. 10 Mbit-es csomagnál kb 1,2 MB/s-os letöltésre számíthatsz.
2016. máj. 2. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!