Miért rossz minőségű a videóm youtube-on?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy 1080p60fps videót és néha szaggat és rosszul néz ki de csak youtube-on, az eredeti videó tökéletes. Nem a netemmel van a baj mert a többi videó jól megy még 4k-ban is. A videó mp4 és sony vegassal rendereltem.2016. ápr. 25. 18:08
1/6 anonim válasza:
Rossz nyomon vagy, a YouTube-n olyan minőségben van és egyben látható, amilyennel feltöltötted. Ha pedig böngésződ néha szaggatottan játssza le, akkor a bibi nálad van. Nem tudom milyen böngésződ van, de nem árt frissiteni és megvizsgálni, hogy minden beállitása jól működik-e? A Chromeban pl.már benne van a video lejátszásáért felelős Flash Player. Szóval saját számitógépkörnyezetedben keressed az okokat.
2/6 anonim válasza:
Te is rossz nyomon vagy válaszadó. A youtube eléggé lerontja a minőséget. Az hogy szaggat viszont sajnos nem tudom.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem nálam van a gond mert a többi videó rendesen megy és az eredeti amit feltöltöttem jó. A szaggatás amúgy a játékba volt csak nem vettem észre de a minősége romlott.
2016. ápr. 26. 15:11
4/6 anonim válasza:
Egy példa: Ha feltöltesz egy 720 pixeles videot, akkor a YT serverének "nyilvántartása" szerint is (fogaskerék, beállitások) 720pixeles. Ha 1080-at, az is. Honnan veszed, hogy romlik a minőség?
5/6 anonim válasza:
Fúhh... Nem a felbontás a minőségi tényező. A Youtube nak se érdeke eltárolni teszem azt egy 1GB os videót, letömöríti FLV formátumba kb negyed akkorára. Igen a felbontást megtartja, de az nem jelenti a minőséget. A bitrátát lerontja. Azaz csúnyább lesz.... Remélem így már érthető.
6/6 A kérdező kommentje:
már értem köszi
2016. ápr. 27. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!