Ncore-n az baj hogy ha elindítok egy letöltést, véletlenül törlöm a feladatot, majd megint elkezdem ugyanazt letölteni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 17:26
1/4 anonim válasza:
Nem baj, mivel ugyanaz a torrent ezért nem fogja kétszer számolni, amíg a seed időn belül vagy. Ha teljesült a 48 óra vagy 1-es arány és újra letöltöd úgy, hogy nem seedbe állsz vissza, akkor a számláló is újraindul. Ilyenkor új önálló letöltésnek veszi.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát arról van szó hogy töltöttem egy filmet kb. 20 perce, az utorrenten véletlenül töröltem a filmet, most 5 perce pedig újból elindítottam a letöltést. Ebből nincs probléma, nem tiltanak ki?
2016. ápr. 24. 17:32
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és a filmet is töröltem a mappából ahova a filmeket letölti ezután kezdtem el a filmet újra letölteni.
2016. ápr. 24. 17:33
4/4 anonim válasza:
Nem tiltanak ki, 4-6 heted van arra hogy a letöltés végeztével visszatöltsd a tartalmat, addig ha akarod akár törölheted is vagy ülhetsz rajta lestoppolva, nem számít. Ezen felül minden ranghoz jár pár visszosztás-mentességi lehetőség, azaz ha nem tudsz vagy akarsz visszatölteni X darab torrentet, akkor sem kapsz büntetést.
1 darab nem lesz probléma. De miután visszaálltál seedbe, úgyis teljesülni fog a visszatöltés, ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!