Véletlenül facebooknak jelentettem magam egy kommentes posztomnál, a modosítás helyett, most mi lesz, kitiltanak?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:50
1/4 Fish1 válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy a jelentés egy többlépcsős folyamat, szóval ha nem csináltad végig, akkor semmi nem fog történni. Az első lépés után elég nehéz összekeverni a módosítással.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt irta ki hogy küszönjük a jelentést felül,kis doboz meg hogy rólam,vagy másról szól? Azt kiixeltem és kiléptem belőle, de megköszönteék úgy hogy elment sajnos. nem akarom hogy kivágjanak,a posztot töröltem is az adott oldalról ...
2016. ápr. 17. 22:12
3/4 A kérdező kommentje:
fáradt vagyok,és kattintottam valahová sajnos...
2016. ápr. 17. 22:13
4/4 anonim válasza:
Nem könnyű egy hétköznapi kommenttel és 1 jelentéssel kitiltást szerezni facebookon...
Miért tiltanának ki, ha nem követtél el semmit?
Hülye kérdés. Szia. Jó éjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!