Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy DS-Link DS-wr150n...

Nevil21 kérdése:

Van egy DS-Link DS-wr150n ruterem, meg próbáltam magyarosítani, újra indult a ruter azóta az össze lámpa ég rajta és nincs internetem mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Le reseteltem de semmi nem reagál semmire? Kikapcsoltam majd újra be de ugyan az a jelenség van az összes lámpa ég rajta mint ha lan1, lan,2, lan3, lan4-be lenne csatlakoztatva felhasználó. Kérlek segítsetek mi lehet a gond.
2016. ápr. 22. 08:37
 1/3 Dongaben ***** válasza:
A helyes reset után elvileg jónak kell lenni. Az ÖSSZES kábelt kihúzni a routerből, Power kapcsoló: Ki. A reset gomb általában egy pici lyukon keresztül érhető el, amit legalább fél percig nyomni kellene bármivel, ami befér. Utána elvileg minden visszaáll gyárira. Ha nem, akkor ???
2016. ápr. 22. 08:57
 2/3 A kérdező kommentje:
ezeket megcsinálta :\ reset+ power
2016. ápr. 22. 09:14
 3/3 Dongaben ***** válasza:
Ha a reset nem segít, és nem lehet belépni a router menüjébe sem, akkor sajnos ennyi...
2016. ápr. 22. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!