Aknés bőrre mit ajánlanátok? Mit hazsnáljak? Sok mindent probáltam nem jöttek be. Infra lámpa használ?
Énis ugyanígy voltam vele, és amikor már reménytelennek tűnt a helyzet, elmentem a bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy ezen csak gyógyszerrel lehet segíteni. Szóval 4 hónapig szedtem antibiotikumot, de mostanra az arcomon egy darab pattanás sincs!!!!
Persze előtte elküldött kivizsgálásra és se a bőrgyógyász, se a gyógyszer nem olcsó mulatság, de ha belegondolok, hogy előtte tök feleslegesen mennyi pénzt dobtam ki az ablakon különböző kenceficékre, akkor messze megérte. Ezt ajánlom neked is. Ha bp-i, vagy környéki vagy, akkor priviben akár meg is adom az elérhetőségét, ha úgy döntenél...
Én csak ezt tudom ajánlani. Bár senki nem pattanásos örökké, de minél tovább vagy az, annál nagyobb valószínűséggel maradnak meg a helyei is, úgyhogy sztem minél előbb fordulj orvoshoz a problémával.
Bőrgyógyász Isotrexin gélt írt fel nekem. Hatása 6-8 hét után jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!