Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aknés bőrre mit ajánlanátok?...

Aknés bőrre mit ajánlanátok? Mit hazsnáljak? Sok mindent probáltam nem jöttek be. Infra lámpa használ?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Énis ugyanígy voltam vele, és amikor már reménytelennek tűnt a helyzet, elmentem a bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy ezen csak gyógyszerrel lehet segíteni. Szóval 4 hónapig szedtem antibiotikumot, de mostanra az arcomon egy darab pattanás sincs!!!!

Persze előtte elküldött kivizsgálásra és se a bőrgyógyász, se a gyógyszer nem olcsó mulatság, de ha belegondolok, hogy előtte tök feleslegesen mennyi pénzt dobtam ki az ablakon különböző kenceficékre, akkor messze megérte. Ezt ajánlom neked is. Ha bp-i, vagy környéki vagy, akkor priviben akár meg is adom az elérhetőségét, ha úgy döntenél...

Én csak ezt tudom ajánlani. Bár senki nem pattanásos örökké, de minél tovább vagy az, annál nagyobb valószínűséggel maradnak meg a helyei is, úgyhogy sztem minél előbb fordulj orvoshoz a problémával.

2010. dec. 25. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Infralámpát ne használj, a melegtől csak mégjobban begyulladna az arcod! Én is a bőrgyógyászt javaslom, nekem is hatalmas aknéim voltak, mostanra hál istennek nincsen semmi, nekem Roacutant irt fel az orvosom!
2010. dec. 25. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is borzalmas volt. Jártam bőrgyógyászhoz, írt fel gyógyszert, szedtem kb 1 évig és semmi, írt fel Zyneritet, semmi. Voltam rengeteg kezelésen, drágábbnál drágábbakon, és végül a Clinique pattanásos arcbőrre való termék család segített. Mikor már tényleg 8 éve volt borzalmas az arcom. Nagyon hamar elmúlasztotta, kb 2 héten belül, el sem hittem. Persze nem garancia, hogy ez nálad is beválik, csak ha már nincs ötleted, hogy mi segíthetne.
2010. dec. 25. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Az infra lámpától még jobban begyulladhat a bőröd. A Bioptron lámpa jó pattanásokra, de csak mindennapi használat mellett. Bőrgyógyászhoz kéne menned, ő tudna adni a problémádnak megfelelő készítményt. A gyógyszertárban lehet kapni egy Lubexyl szuszpenzió nevű arclemosót, remek készítmény, érdemes kipróbálni.
2010. dec. 26. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász Isotrexin gélt írt fel nekem. Hatása 6-8 hét után jelentkezik.

[link]

2010. dec. 26. 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:
roaccutant zsedtem elmult töle utána 1 évre visszajöttt. mégegyszer nem kaarom gyógyszerezni magam. Izotrexin nem hatott zynerrit se. évekig bördokihoz jártam mindent probáltam. utána kozkmetikusnál probáltam szerencsét. kisebb sikerrel. Cliniq es készitményből mit hazsnáltál?
2010. dec. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!