Facebook kit ismerhetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég értem haza csoportos kirándulásról, és azt vettem észre, hogy a "kit ismerhetek" menüpont alá olyan embereket rakott, akikkel voltam, vagy akikkel ott találkoztam. De az a legérdekesebb, hogy van egy ember, akit már egy jó ideje ismerek, de a facebookon még nem voltunk ismerősök. Ránéztem a profiljára, és egy 10 percre rá kb. be is jelölt ismerősnek, de úgy emlékszem, hogy ilyen már történt régebben is 1x-2x. Ti mennyire hisztek ennek, hogy a Facebook nem figyeli, hogy ki nézte meg valaki más adatlapját?2016. ápr. 19. 00:02
1/3 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem figyeli? :)
Persze, nem úgy figyeli, mint a hátad mögött settenkedő titkosügynök, hanem automatizált algoritmusok segítségével. Nem egyszer előfordult, hogy chaten beszéltünk valamiről, utána pedig azzal a témával kapcsolatos hirdetések kezdtek megjelenni.
Minden hirdetés, javaslat, ismerősajánlás vérprofi elemző algoritmusok útján jut el hozzád.
2/3 A kérdező kommentje:
Aha értem, köszi!
2016. ápr. 19. 21:15
3/3 anonim válasza:
A letiltott személyeket hogy tudom kiszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!