Mi alapján ad ötleteket a facebook arra, hogy kit ismerhetek?
Figyelt kérdés
Azt értem,hogyha olyan embereket ajánl akivel mondjuk 20 ismerősöm van. Viszont mi van akkor,ha olyanokat akivel csak 1 közös ismerősünk van? Vagy 1 se? Őket miért? :D2014. márc. 20. 19:12
1/5 anonim válasza:
Talán azért, mert ők is voltak ott ahol te, közeledben laknak, ugyanazt kedvelik stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Vannak néha akik nem, csak simán van 1 közös ismerősünk.
Nem lehet,hogy megnézték az adatlapom?
2014. márc. 20. 19:50
3/5 Lajos54 válasza:
A közös ismerősökön kívül az adatlapok tartalma alapján.
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég erős rá az esély, hogy azt dobja ki,aki ráment az adatlapodra. De én ezt csak így gondolom, nem szereztem erről konkrét infókat (meg szerintem nincs is sehol erről konkrétum :D ). De tök örülnék,ha vki megfejtené :D
5/5 anonim válasza:
A Facebook különböző képleteket használ rá, hogy megállapítsa ki az aki téged érdekelhet. Ezek a formulák javarésze nem publikus. Találgatni persze lehet...
Az tény, hogy sok változó van benne, hiszen az üzleti tervük a felhasználók kiismerésén alapul, tehát a közös érdeklődési köröktől kezdve számításba veheti azt is, hogy milyen ismerősökre/emberekre kerestetek rá illetve milyen tartalmak érdekelnek. Ha valakit felajánlott, akkor biztosra veheted, hogy valami közös dolog van bennetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!