Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook mi alapján ajánl fel...

Facebook mi alapján ajánl fel ismerősöket a "kit ismerhetek" címszó alatt, ha nincs közös ismerősünk/iskolánk/munkahelyünk/stb?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy valaki mostanában sokat nézi az oldalamat, és ezért látom a felajánlott ismerősök között? Nincs semmi közös kapcsolódási pontunk (ismerős, iskola, stb.).
2013. márc. 12. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Az szerint hogy: Az ismerősöd ismerőse, tetszések szerint, azonos lakóhely vagy lakóhelyhez közel
2013. márc. 12. 15:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudom, de mint írtam a kérdésben is, nincs semmi ilyen vagy hasonló kapcsolódási pont, mégis egy ideje mindig ott szerepel az illető a kit ismerhetek lista első 3-4 helyén, és nem tudom hova tenni, a többi felajánlottról tudom kik és miért ajánlja fel a rendszer.
2013. márc. 13. 08:48
 3/10 Lajos54 ***** válasza:
Pedig általában ilyen alapon teszi ki véletlenszerűen. Nincs ugyan közös ismerősötök (ami egyébként egyre kisebb esély), de ismerősöd ismerősével viszont lehet ismeretsége. És a többi itt részben már felsorolt pont: hasonló érdeklődés, közeli vagy azonos lakóhely, iskola, munkahely, egyformán kedvelt oldalak, stb. Valami biztosan van, ami köthető mindkettőtökhöz, olyan esetleg, ami most talán eszedbe sem jut.
2013. márc. 13. 14:32
 4/10 anonim válasza:
100%
szerintem nem véletlen. azt a csajt, aki szerelmes a pasimba folyamatosan kidobja nekem... sőt, apám nőjét is mindig, pedig csak 2 közös ismerősünk van.. érdekes, őket rendszeresen dobja a rendszer azok helyett, akikkel van vagy 50-60 közös ismerősünk.
2013. jún. 14. 17:57
 5/10 anonim válasza:
100%
és a pasim volt nője amikor bulit tartott, másnap a barátnőit ajánlotta fel a facebook..előző voltam..
2013. jún. 14. 17:58
 6/10 anonim válasza:
100%
Régi kérdés, de leírom, h nekem is egy exem (nagyon nagy szerelem volt) feleségét dobja ki úgy, h 0 a közös ismerősünk, még az exemmel se ismerősök ők. (Ez mondjuk fura.)
2015. febr. 20. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki gyakran nézi a profilodat, azt kidobja ismerősnek akkor is, ha egyébként nulla kapcsolat. Ez a megoldás, h kiváncsi rád.
2015. febr. 20. 14:03
 8/10 anonim válasza:
100%

Ez a kérdés sosem érdekelt, de tegnap átvettem a rendelt mosógépemet a műszaki áruházban ahol ugye egyeztettük az adatokat és láttam hogy tetszek a pasinak.

Este ott virított legelsőként a feje a "kit ismerhetek" sávban, tehát tuti hogy rámkeresett ahogy eljöttem a boltból 🤨

2024. márc. 20. 12:48
 9/10 anonim válasza:
8-as, nem lehet, hogy inkább Te nézted meg az adott személyt, mielőtt feldobta volna neked, mint lehetséges ismerőst? Általában akkor dobja fel, ha előtte te már csekkoltad az oldalát.
nov. 10. 11:50
 10/10 anonim válasza:
Én nem tudtam az ő nevét és engem hidegen is hagyott mint férfi, tehát semmiképp nem nézhettem volna meg.
nov. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!