Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nemtudom, hogyan nézzem meg?

Nemtudom, hogyan nézzem meg?

Figyelt kérdés
Kivancsisagbol (honapok ota vagyok itt aktivan). Szeretnem megnezni engem hogyan szoktak pontozni stb. Sehol sem talalom. Nmetudtam melyik kategoriaba irhattam volna. Bocsi. Koszi a valaszokat elore is???

2016. ápr. 11. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 11. 23:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2016. ápr. 11. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Barki lathatja az enyemet, vagy csak Èn?
2016. ápr. 11. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha válaszolsz egy kérdésre, akkor megjelenik az átlagos hasznossági mutatód, mint itt most nekem (a válasz alatt jobbra). Az értékeléseid hasznosságát nem látják, illetve mivel a neved jelenleg nem publikus, a toplista helyezésedet sem.
2016. ápr. 11. 23:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen azt h mennyire hasznosak a valaszaim /masok valaszai tudtam h latom. De a valaszoddal megvalaszoltad amit nemtudtam. Koszonom szepen! :) remelem. Feljebb tornazom a gyenge szazalekom. Sosem irok. Serto dolgokat megis alacsony
2016. ápr. 12. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért túl nagy jelentőséget nem kell tulajdonítani neki. Egyes témakörökben elég nagy adok-kapok van beállítódástól függően, nem az okosságot és az észérveket tartva szem előtt.
2016. ápr. 12. 00:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben.:)
2016. ápr. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!