Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be tudom állítani azt, hogy...

Be tudom állítani azt, hogy ne lássa valaki hogy mikor voltam fent utoljára? (facebook)

Figyelt kérdés
Most van ez a funkció, hogy mindig minden körülmények között kijelzi, hogy mikor volt fent valaki utoljára facebook-on. De van valamilyen kiskapu arra, hogy egy ember előtt letiltsam, hogy ne lássa mikor léptem be?

2016. ápr. 11. 11:57
 1/5 anonim válasza:

Igen, be lehet. Úh, hogyan is magyarázzam el..

Ha számítógépről vagy fent, nyisd meg az odaott személy ablakát és ott felül van olyan beállítás féleség. Ott megtalálod, felvan sorolva pár dolog pl. teljes beszélgetés megtekintése, üzenet törlése. Ott megtalálod, hogy chat kikapcsolása ..... számára. Ezáltal nem fogja látni hogy mikor voltál fent utoljára, de azt sem fogja látni ha fent vagy.

2016. ápr. 11. 12:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Én eleve ki vagyok jelentkezve a chat-ről. Mármint sosem vagyok belépve oldalt, mindig ki van kapcsolva. Kipróbáltam, de ugyanúgy jelzi, hogy elérhető voltam sajnos...
2016. ápr. 11. 12:14
 3/5 anonim válasza:
úh, hát akkor nem tudom. :(
2016. ápr. 11. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm, hogy írtál! :)
2016. ápr. 11. 12:17
 5/5 anonim válasza:
Igazán nincs mit:)
2016. ápr. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!