Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valahogy vissza lehet azt...

Valahogy vissza lehet azt allitani a szamitogepen hogy ujra lathassam a jelszot? Kb.7 honapja hasznalta a nö utoljara.

Figyelt kérdés
A lenyeg az hogy a baratomnak a volt csaja regen hasznalta ezt a szamitogepet es msn-en meg van az email cime de a kod mar nincs.Regen a kod is ott volt es be is tudttam lepni.de ki lett iktatva a (jelszavam mentese) ezert mar csak az email cim van ott.de most nagyon fontos lenne ha betudnek ujra lepni.
2012. jan. 12. 07:27
 1/8 csacsi2 ***** válasza:
Milyen böngésző?! Amennyiben a tárolt jelszavak törlésre kerültek, azt már nem tudod meg.Ha tárolva lett akkor a beállítások mentett jelszavaknál megtalálod (jelszavak megjelenítése).
2012. jan. 12. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindig jó és értelmes dolog sértettségből másnak a fiókjait feltörni és ehhez neten kérni segítséget.
2012. jan. 12. 09:07
 3/8 csacsi2 ***** válasza:
Amennyiben sértettségről lenne szó akkor a csaj törölte a jelszavát a gépből és talán meg is változtatta azt. Amennyiben még jópár gépen otthagyta a jelszavát, akkor ne csodálkozzon, hogy belépnek a nevében.
2012. jan. 12. 09:19
 4/8 Pj0tr ***** válasza:

Szerintem nincs szó böngészőről. Maga az MSN a kérdés és azt kell mondjam hála az égnek, hogy ki lett véve a pipa. Így már nem tud belépni vele a gyíkarc.

Értsed meg, hogy tök mindegy mit is tett, az téged nem jogosít fel arra, hogy belépj az msn-jébe vagy bármi más helyre ami jelszóval van védve...

2012. jan. 12. 10:12
 5/8 csacsi2 ***** válasza:

"nincs szó böngészőről" pont hogy arról van szó. Amennyiben bepipálja akkor elhelyez egy sütit a böngészőben azaz megjegyezteti a böngészővel A süti törlésével törlődik az is.

Ne értsetek félre én is azt mondom , hogy Nem illő (sőt bűncselekmény!!!) más személyes dolgait feltörni!

2012. jan. 12. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Az MSN-nek semmi köze a böngészőhöz, tehát a böngésző nem képes megjegyezni egy MSN jelszót, mint ahogy egy Skype jelszót sem.
2012. jan. 12. 10:54
 7/8 csacsi2 ***** válasza:
Rendben igaz eltájolódtam! Legalább már az segítség volt a részemről hogy nem segítettem (amennyiben a kérdező rosszra használná)!
2012. jan. 12. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
semmi rosszat nem akartam...csak a csaj meg minig a közös fenykepeket rak fel a netre (2eve hogy vege közöttük)mindig nekem irogat igy k...ugy k...es ezeket a fenykepeket akartam megnezni...es valamit ezzel kapcsolatban kideriteni..de köszönöm a valaszokat...
2012. jan. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!