Mikre figyeljek oda, mit tudnátok tanácsolni, mi az amit szem előtt kell tartania egy vloggernek?
Ha minden jól megy, akkor pár hónap múlva egy youtube csatornát fogok elkezdeni. Egy utazás keretein belül fog a vlogom kiteljesedni, de nem ez lesz a fő profilja, nem utazócsatornának szánom. Addig is szeretnék minél több információt összegyűjteni, hogy színvonalas műsort tudjak nyújtani. Tapasztalat szerzés céljából megnéztem pár magyar youtube vloggert, de sajnos nem tetszett amit láttam :/ Szirmai Gergely csatornái illetve - nem hiszem hogy sokak által ismert - 6 lépés csatorna amik elnyerték a tetszésemet. Hasonló színvonalra törekednék én is.
- Miként fejlesszem a beszédtechnikámat?
- Milyen előkészületei vannak egy statikus kamera <-> ember kommunikációjának? (gondolok itt előre megírt vázlat-, nonverbális kommunikáció-, "szem" kontaktusra stb.)
- Hogy tartsam fent folyamatosan a figyelmet?
- Milyen tematikát ajánlotok egy adás alatt, van-e valami bevált jó séma amit kiegészíthetek tovább fejleszthetek?
- Tudnátok ajánlani hasonló minőségű magyar csatornákat? (gameplay-t kérlek ne)
- Bármi egyéb hasznos tanács? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!