Vélemények a TinyDeal.com webáruházról?
Kinéztem magamnak egy telefont, és az érdekelne hogy biztonságos innen rendelni? Rendelt már valaki innen?
Válaszoket előre is köszi.
Általában biztonságos, de nem biztos, hogy azt kapod, amire számítottál.
A TinyDeal áruválasztékának zöme kínai bóvli.
A szállítási költség díjtalan, 20 $ fölött könyvelt (ajánlott) szállítás is díjtalan, de sokan elfelejtik, hogy 40 euró fölött ÁFA fizetési kötelezettség van, ekkor már nem is olyan csábítók az árak.
A garanciáról inkább jobb nem beszélni!
hasonló véleményem van nekem is.
Telefont rendeltem Tőlük a Németországi raktárból. Szállítási idő 3-7 nap. kb. két hét után érdeklődtem, azt válaszolták, hogy várjak türelemmel ők elküldték érdeklődjek a magyarországi postánál vagy DHL-nél. telefonálgattam de ők is annyit láttak csak, hogy elküldték de még nem vették át Magyarországon.
Több levélváltás, vagy adnak Tinydeal pontoakt, amiből 90 %át az árunak tudom fizetni, ez nem tetszett kértem adják vissza a pénzem. Annak is a 90 % át tudják visszautalni. írtam, hogy ne vicceljenek én fizettem és cserébe semmit sem kaptam... itt tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!