Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vélemények a TinyDeal.com...

Vélemények a TinyDeal.com webáruházról?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy telefont, és az érdekelne hogy biztonságos innen rendelni? Rendelt már valaki innen?

Válaszoket előre is köszi.

2016. ápr. 5. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Általában biztonságos, de nem biztos, hogy azt kapod, amire számítottál.

A TinyDeal áruválasztékának zöme kínai bóvli.

A szállítási költség díjtalan, 20 $ fölött könyvelt (ajánlott) szállítás is díjtalan, de sokan elfelejtik, hogy 40 euró fölött ÁFA fizetési kötelezettség van, ekkor már nem is olyan csábítók az árak.

A garanciáról inkább jobb nem beszélni!

2016. máj. 27. 15:35
 2/3 anonim válasza:
A cég megbízhatatlan. Abban az esetben , ha probléma adódik , nincs kihez fordulj. KERÜLNI KELL. Én rendeltem egy Lenovo telefont a németorsszági raktárból. Elküldték Romániába. Jeleztem a nyomkövetési szám alapján. Türelemere intettek. A 3-7 napos szállítási határidőt messze meghaladva 3 hét után jelezték, hogy nem vettem át a telefont ( Romániában) , de azt is közölték, hogy a szállítás során megsérült a telefon. Voltak olyan kegyesek- az üzenet alapján, hogy egy újat küldenek, de fizessek a szállítási költségért. Ezt is megtettem. Ezt követően közel egy hónapig nem érkezett meg a telefon. De az sem volt jobb mikor megküldték a távoli Németországból. A telefon működésképtelen állapotban érkezett 2 hónap után meg. Csak azért írtam le, hogy legyen tanulsága. Ettől a cégtől csak nagyon ártgondoltan rendeljetek bármit is meg.
2016. nov. 23. 17:24
 3/3 Taszi978 válasza:

hasonló véleményem van nekem is.

Telefont rendeltem Tőlük a Németországi raktárból. Szállítási idő 3-7 nap. kb. két hét után érdeklődtem, azt válaszolták, hogy várjak türelemmel ők elküldték érdeklődjek a magyarországi postánál vagy DHL-nél. telefonálgattam de ők is annyit láttak csak, hogy elküldték de még nem vették át Magyarországon.

Több levélváltás, vagy adnak Tinydeal pontoakt, amiből 90 %át az árunak tudom fizetni, ez nem tetszett kértem adják vissza a pénzem. Annak is a 90 % át tudják visszautalni. írtam, hogy ne vicceljenek én fizettem és cserébe semmit sem kaptam... itt tartok.

2017. jún. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!