azt irja egyik nincs arukeszletuk :D szerintem nincs megegy bolt akinek ilyen nagy az arukinalata ekkora valssztek sehol sincs
raktar keszlet az teljesen mas dolog de a legtobb akkor is nagyon hamar beerkezik
szoval ez igy nem igaz, pcx nek sincs ekkora kinalata
araikat irják hogy olcso
ipon nak a foruma es a webshop ja eleg jol szervezett szovalt az internetes csoportjuk a legjobb magyarorszagon
garancia intezesuk lehet a legeosszabb szerencsere nem kelet garizni sosem
de garanciaval minden helyen zobdok vannak ahol nincs ott majdnem dupla aron vasarolhatsz...
pcx en elvileg jobb a gari de lasuk a velemenyeket arrol
Szia. Nekem az iPon-ról volt rendelve egy komoly, nagy teljesítményű atomerőmű. Teljesen meg vagyok elégedve. Nem volt semmi probléma, segítőkészek. Vaciláltam 2 alaplap között, majd rájuk írtam, hogy tudnának-e segíteni. 5 órán belül visszaírtak. Leírták, hogy ők mit ajánlanak. Végül azt választottam amit ők ajánlottak és nem volt semmilyen gond. (még most sincs semmi gond a géppel, 2 éve vásároltam)
SŐT! Nem rég hozzájuk vittem el a gépemet kiporoltatni. Rendesek voltak, átnéztek mindent. Normálisan kiporolták.
Ennyi az iPon-ról. Megéri tőlük rendelni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!