Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vélemények az iPon webáruházról?

Vélemények az iPon webáruházról?

Figyelt kérdés

2015. nov. 16. 01:28
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ez keves?

[link]

es ez?

erdekes hogy ilyen nagy boltnal ha garis vagy egyeb problema van akkor sose semmit nem tesznek? eleg nagy bakloves...

2015. nov. 16. 04:59
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

azt irja egyik nincs arukeszletuk :D szerintem nincs megegy bolt akinek ilyen nagy az arukinalata ekkora valssztek sehol sincs

raktar keszlet az teljesen mas dolog de a legtobb akkor is nagyon hamar beerkezik

szoval ez igy nem igaz, pcx nek sincs ekkora kinalata

araikat irják hogy olcso

ipon nak a foruma es a webshop ja eleg jol szervezett szovalt az internetes csoportjuk a legjobb magyarorszagon

garancia intezesuk lehet a legeosszabb szerencsere nem kelet garizni sosem

de garanciaval minden helyen zobdok vannak ahol nincs ott majdnem dupla aron vasarolhatsz...

pcx en elvileg jobb a gari de lasuk a velemenyeket arrol

2015. nov. 16. 05:09
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

olcsobbat on nincs ertekeles

arukereson nincs fent a bolt

2015. nov. 16. 05:18
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
erdekes hogy pcx argepen visszair reklamaciokra ipon viszont nem...
2015. nov. 16. 05:21
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
mondjuk nem sok... pcx ahozkepest hogy nem mai azert es eleg ismert megis keves az info
2015. nov. 16. 05:29
 6/6 anonim válasza:

Szia. Nekem az iPon-ról volt rendelve egy komoly, nagy teljesítményű atomerőmű. Teljesen meg vagyok elégedve. Nem volt semmi probléma, segítőkészek. Vaciláltam 2 alaplap között, majd rájuk írtam, hogy tudnának-e segíteni. 5 órán belül visszaírtak. Leírták, hogy ők mit ajánlanak. Végül azt választottam amit ők ajánlottak és nem volt semmilyen gond. (még most sincs semmi gond a géppel, 2 éve vásároltam)

SŐT! Nem rég hozzájuk vittem el a gépemet kiporoltatni. Rendesek voltak, átnéztek mindent. Normálisan kiporolták.

Ennyi az iPon-ról. Megéri tőlük rendelni.

Üdv.

2015. nov. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!