Kábelen nem látom a hálózatot, wifin igen. Hol keresnétek a hibát?
Figyelt kérdés
Tegnap költöztünk ide, maradt itt egy régi TP link router, előbbit szeretném lecserélni a sajátomra (ASUS RT-N18U) de valamiért a gép még a routert sem látja kábelen, csakis wifin keresztül tudok hozzá csatlakozni. Ha visszakötöm a régi routert, minden jól működik így a kábel problémát kizártam. Routert reseteltem, gyári beállítások, ez sem segített. Hálókártya (integrált) driver uninstall/reinstall, de semmi. Hol keresnétek a hibát?2016. ápr. 2. 00:52
1/2 anonim válasza:
Routert csatlakoztasd internet nélkül és próbáld ki a telepítőjével.
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet mégis valami kábel probléma lesz, nem tudom. Bejárati ajtó felett van a router, innen megy 3 utp kábelen 3 szobába a net. TP-Linkkel továbbra is jól működik minden, saját routert bekötve pedig továbbra se látom kábelen még a routert sem. Van egy 30m-es kábelem, azt rákötve saját routerre rögtön látom a routert és persze net is van. Nem tudom, miért működik az egyikkel és miért nem a másikkal.
2016. ápr. 2. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!