UTorrentből eltűnt minden torrentem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma bekapcsoltam gépet és volt kb 300 eddig letöltött torrentem, szóval eléggé zavaró, hogy most minden ok nélkül eltűntek (még a nem befejezettek is) és ez nem az első alkalom volt... Ha csinálok egy rendszer-visszaállítást, akkor megoldódna, vagy mi a teendő?2016. márc. 27. 14:45
1/5 Dongaben válasza:
Ha csak a programból tűntek el, akkor abba a mappába kell lépni, ahová a letöltések mentek. Innen újra lehet indítani a torrentfájlokat. Ja, igen! 2.2.1.-es verzió ajánlott a kliensből...
3/5 anonim válasza:
A letöltött torrentjeid itt vannak:
...\AppData\Roaming\uTorrent
Innen töltsd be őket, de ha különböző helyekre mentettél akkor mindegyiknél be kell állítani, majd egyesével ellenőrizni fogja.
Ajánlott lementeni a fenti mappa tartalmát (nem most hanem akkor amikor tele van a torrent kliens), mert ha elveszik akkor elég visszamásolni és minden torrent visszaál.
4/5 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám van. és nekem ncore torrentjeim vannak. egy pár nap után minden torrentem törlődik (a mappában megvannak, csak a kliensből törlődnek, tehát nem tölti vissza őket, ami miatt korlátozták is a letöltésemet). ezt egy pár hete csinálja csak, de bosszantó, mivel nem nyitom meg minden nap a utorrentet, így fel se tűnt egy darabig, mivel abban a tudatban voltam, hogy a háttérben ugye fut a program, és tölti vissza.. de amikor megnyitottam egy új letöltés miatt, akkor láttam, hogy minden más eltűnt, és aztán meg is büntettek. tudom, hogy a mappából vissza lehet állítani, de nem hiszem, hogy ez normális, hogy minden nap ezzel kellene foglalkoznom, pláne, hogy eddig ott voltak a torrentek addig, amíg én manuálisan nem töröltem őket. és a program beállítások között sehol sem látom, hogy hol lehetne ezt beállítani. meg eleve nem tudom, hogy miért és hogyan lépett életbe magától ez az automatikus törlés
5/5 anonim válasza:
Cseréld le a kliensedet másikra, van bőven választék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!