Miért csak 300kb/seccel jön a torrentem, ha elvileg Netmánia XXL csomagunk van a Telekomnál?
Figyelt kérdés
Mármint mindig ez van, és negyedóránként el is megy a net, annyira gyenge az egész. Elvileg 120 Mbit/s a "kívánt letöltési sávszélesség".. nekem nem úgy tűnik. A szolgáltató lehet a hibás?2015. aug. 26. 20:52
1/9 anonim válasza:
Nem, csak egyszerűen nincs annyi a garantált sávszélesség.
2/9 A kérdező kommentje:
"Garantált letöltési sebesség 15 Mbit/s"
Az elmúlt két hónapban, amióta a szerződést kötöttem, meg sem közelítette ezt az értéket.
2015. aug. 26. 20:58
3/9 Neuhauser László válasza:
4/9 anonim válasza:
Tehát 2mbyte/s-el kellene jönnie. Akkor nem seedelnek.
5/9 A kérdező kommentje:
A speedtest 22.52 Mbpst mutat letöltésre. Ez nem jó, ugye?
Amúgy köszi, hogy írtok! :)
2015. aug. 26. 21:26
6/9 anonim válasza:
Nem túl jó, de mivel nagyobb a garantáltnál így hivatalos reklamációnak helye nem nagyon van. Van lehetőség másik szolgáltatóra, hűségidős még?
8/9 anonim válasza:
vírusírtót teljesen leállítottad? csak mert az kb úgy 200-400 kb/s közé csökkenti a sebességet, én is így jártam, nem tudtam miért olyan lassú a letöltésem, akkor láttam hogy aktív minden védelmem... le kell az egészet állítani amíg töltesz le
9/9 anonim válasza:
Aha biztos. Akkor valamit te nagyon durván elrontottál mert nálam SS7+Malwarebytes-el ugyan annyi mint nélkülük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!