Telekomnal lehet csak internet elofizetest kotni?
Figyelt kérdés
Vagy csak TV-vel, telefonnal egyutt?
Koszonom!
2015. jún. 26. 12:09
1/4 anonim válasza:
Lehet, de drágább. 4320 Ft helyett 5400 Ft pl. a NetMánia S, 2 év hűséggel. De Google-ben gyorsabban végeztél volna.
Egyébként, én még egyszer nem vennék a Telekomtól internetet, meglehetősen drága.
2/4 A kérdező kommentje:
Termeszetesen neztem a honlapot de ott azt irja hogy TV es telefon nelle kerul ennyibe. Nekem csak internet kellene de azt kulon sehol nem talalom...
Sajnos mas szolgaltato nincs a kozsegben....
2015. jún. 26. 12:29
3/4 anonim válasza:
A díjcsomagoknál a 'Részletek' oldalon igen is ott van pedig, hogy "Önmagában az internet ára" mennyi. Az ár alatt pedig a gomb, hogy "Csak internetet kérek".
4/4 anonim válasza:
Én telefonnal együtt kötöttem (bent volt a házban a kábel és a készülék is). Csak bekötést cseréltek, wifiroutert hoztak. Így lett 5400 ft. Csakhogy november óta még mindig nem működik a telefon! Telekom, mint olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!