Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be lett lassítva az internetem...

Be lett lassítva az internetem! Mit tudok csinálni? (Telenor, Internet korlátozás)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Be lett lassítva a netem, telenoros vagyok, vidéken vagyok, nyaralok, a dunaparttól nem messze Horányban. Itt ahol élek, elég kicsi a téreső is, ilyen mobil wifi routerem van: [link]

Gondolom a belassításnak nem kedvez a kicsi térerő. Tavaly is ezt használtam, egy 7GB-os filet 1 nap alatt letöltött. Mit tudok csinálni hogy ne legyen belassítva az internetem? Tudom, a térerővel sok mindent nem lehet csinálni, de a sebességgel igen... facebookot is sok idő alatt nyitja meg, minden játékból kidob, (nem minecraft, 21 éves vagyok) (Pl. MTA:SA, GTA V Online) és így az internetezés is élvezhetetlen. A késeltetés is hatalmas nagy. Kérlek segítsetek, mit tudok tenni?

2015. jún. 26. 10:29
 1/2 anonim válasza:
Vàrj a következõ ciklus elejèig.Amennyiben az adatkereted elfogyott, ìgy csak plussz adatjegy vàsàrlàsàval tudod elèrni, hogy ùjra legyen neted rendesen.Vagy ha a tèrerõ gyenge, pl (edge), akkor keress az èpületben, egy a legközelebbi nagyvàroshoz közeli rèszt ès ott teszteld a tèrerõt.Esetleg usb hosszabbìtó kàbellel lógasd ki az ablakon.Elõfizetèses net esetèn ha lefogyott a kereted, de szànsz rà pènzt hogy kapj 1-2 giga adatkeretet plusszba, a következõket tedd.Vedd ki a simkàrtyàt a modembôl, rakd bele egy telefonba, hìvd fel az ügyfèlszolgàlatot(1220).Itt keresd meg mûszaki segìtsèg rèszt, mondd el mi a gond Ès ha van plusszba pàr ezer forintod, akkor a legközelebbi szàmlàdhoz hozzàìrjàk.Ha ez nem jó akkor mèg mindig van lehetõsèg.Bàrmilyen androidos telóval, usb internet megosztàst indìthatsz.Ha elõfizetèses a telód, az adatjegy ott is lehet, hogy mûködik szolgàltatótòl függõen.
2015. jún. 26. 11:19
 2/2 anonim válasza:
Most nèztem a linket, valami magasabb helyre rakd, padlàs, tetõtèr ablak.
2015. jún. 26. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!