Facebook vírus?
Apám facebook-ján mintha valami vírus lenne, folyton random hülyeségeket oszt meg. Csinált egy újat de azt is "megtámadta" viszont ezt eddig csak tegnap reggel és délután tapasztalta. Megint ugyanazokat osztja meg egyébként. Teendő? Lefutattam egy vírusírtót (Malwarebyte) de nem talált semmit se első se második alkalom után. (gondolom nem olyan vírus ami fájlként kerül a gépre)
Ja és hogy terveznék venni gold-ot World of Tanks-ban,és MasterCard-dal szeretnék venni,ezt befolyásolhatja? (Mármint lehet adatlopástól félni?)
Először is ne Malwarebyteal futtasd le használj mást.
Ajánlom Avasatot egyik legjobb ingyenes.
Mivel a történeted szerint másik face is vírusos lett, esetleg csináljatok egy újat, más email címe legyen.
Szerintem valami reklámvírus ha random dolgokat oszt meg. Böngészőbe lesz a vírus/bövítmény ami ezt befolyásolja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!