Ez nagyon fura, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
30 megás netem van, speedtestel néztem, minden oké. A facebookon kívül minden oldal bejön szépen. Sokat torrentezek, eddig azzal sem volt gond, de a tracker szerint nem töltök fel semmit, pedig mennek a torrentek. Próbálok letölteni, de nem talál feltöltőt sem, pedig több 100 van, de 0-nak írja. Más klienssel ugyanez. A face dolog meg érdekes... gépről nem megy, se win 10, se ubi alatt, ha wifivel telózok, nem megy, de ha a mobil netem használom, akkor szépen megy. Érti ezt valaki???2016. márc. 22. 21:51
1/8 axonbite válasza:
router áramtalanítás kb.30mp-re majd üzembe helyezed megvárod míg feláll és próba
2/8 fersk válasza:
Valószínűleg a mobil netednek nem az az ISP-je.
3/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, többször is, eredménytelen... :( Mi az az ISP?
2016. márc. 22. 22:12
4/8 A kérdező kommentje:
Az internet-szolgáltató? De, egy és ugyanaz, a telekom.
2016. márc. 22. 22:14
5/8 axonbite válasza:
tűzfal vírus keresőben engedélyezve van a torrent?
6/8 anonim válasza:
Nagyon fura de pont ugyanez a problémám... Vmi olyasmit olvastam amúgy köze van a brüsszeli terrortámashoz... Meg a vészhelyzethez
7/8 anonim válasza:
A karbantartás miatt. Nem csak nálad van ilyen hiba hanem az országon belül minden Telekomosnak.
8/8 A kérdező kommentje:
Ó, akkor megnyugodtam, köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 23. 04:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!