Nem hozza be a facebookot a böngészőm. Valaki segítsen megcsinálni légyszi, hogy mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
"A(z) www.facebook.com túl hosszú ideje nem válaszol.
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT" Ezt írja ki. Mást behoz.
2016. márc. 22. 15:44
21/38 anonim válasza:
nekem csak a chat szar de csak gépről telón jó,valószínüleg a mai történtek miatt túl terhelt a világ összes szervere ezért pár oldal lassú vagy nem tölt be
22/38 hgdsflr válasza:
Nem tölt be. Nekem már rohadtul elegem van ebből! Kikészít idegileg. Valamit kezdhetnének már vele, mert nagyon idegesít! Kinek milyen internet csomag van? Mert nekem T home és az mindig ilyen szar. Lehet csak a T home-os szolgáltatósaknál nincs Facebook? Valamit igazán csinálhatnának már vele, mert tényleg ha valaki csak ezen tud beszélni valakivel akkor most b@aszh@tj@! Engem ez kikészít! Ha holnap sem lesz jó elmegyek itthonról az tuti! Mert így semmit nem lehet csinálni, meg dolgozni, hogy van ami működik van ami nem...
23/38 anonim válasza:
Húha előző, nem vagy egy kicsit függő? :D Nálunk is T-home van, de nem csak a face szarozik. Ráadásul nem mindenkinél egyformán, valahol csak lassan tölt be, vagy nem ugyanazok az oldalak nem mennek. Lehet több vagy más, mint egy egyszerű szolgáltató hiba.
24/38 anonim válasza:
nekem se jön be a fb, de más müködik, ugyhogy nem a nettel van a baj, egyébként helyileg ti hol vagyok?
25/38 Drizzt the Elf válasza:
Dettó, Budapest T-home
26/38 lively niki válasza:
Nekem még a telefonomat sem engedi szoft.frissiteni :D "nincs hálózati kapcsolat" ..
27/38 anonim válasza:
Hajdú-Bihar. Egy barátnőm Békés.
28/38 anonim válasza:
Vas megye, széles a választék :)
29/38 Drizzt the Elf válasza:
És még mindig semmi.... kezdek kiakadni.
30/38 anonim válasza:
T-Home szintén...
Nálam sem működött a facebook, és sok más oldal sem.
Ez megoldotta a problémát, minden működik. Kövessétek lépésről lépésre, amit írnak a cikkben. Én a google szervert választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!