Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem hozza be a facebookot a...

Nem hozza be a facebookot a böngészőm. Valaki segítsen megcsinálni légyszi, hogy mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

"A(z) www.facebook.com túl hosszú ideje nem válaszol.

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT" Ezt írja ki. Mást behoz.

2016. márc. 22. 15:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
nekem csak a chat szar de csak gépről telón jó,valószínüleg a mai történtek miatt túl terhelt a világ összes szervere ezért pár oldal lassú vagy nem tölt be
2016. márc. 22. 18:56
 22/38 hgdsflr válasza:
Nem tölt be. Nekem már rohadtul elegem van ebből! Kikészít idegileg. Valamit kezdhetnének már vele, mert nagyon idegesít! Kinek milyen internet csomag van? Mert nekem T home és az mindig ilyen szar. Lehet csak a T home-os szolgáltatósaknál nincs Facebook? Valamit igazán csinálhatnának már vele, mert tényleg ha valaki csak ezen tud beszélni valakivel akkor most b@aszh@tj@! Engem ez kikészít! Ha holnap sem lesz jó elmegyek itthonról az tuti! Mert így semmit nem lehet csinálni, meg dolgozni, hogy van ami működik van ami nem...
2016. márc. 22. 19:07
 23/38 anonim ***** válasza:
Húha előző, nem vagy egy kicsit függő? :D Nálunk is T-home van, de nem csak a face szarozik. Ráadásul nem mindenkinél egyformán, valahol csak lassan tölt be, vagy nem ugyanazok az oldalak nem mennek. Lehet több vagy más, mint egy egyszerű szolgáltató hiba.
2016. márc. 22. 19:16
 24/38 anonim válasza:
nekem se jön be a fb, de más müködik, ugyhogy nem a nettel van a baj, egyébként helyileg ti hol vagyok?
2016. márc. 22. 19:34
 25/38 Drizzt the Elf válasza:
Dettó, Budapest T-home
2016. márc. 22. 19:36
 26/38 lively niki válasza:
Nekem még a telefonomat sem engedi szoft.frissiteni :D "nincs hálózati kapcsolat" ..
2016. márc. 22. 19:39
 27/38 anonim ***** válasza:
Hajdú-Bihar. Egy barátnőm Békés.
2016. márc. 22. 19:44
 28/38 anonim válasza:
Vas megye, széles a választék :)
2016. márc. 22. 19:50
 29/38 Drizzt the Elf válasza:
És még mindig semmi.... kezdek kiakadni.
2016. márc. 22. 20:13
 30/38 anonim ***** válasza:

T-Home szintén...

Nálam sem működött a facebook, és sok más oldal sem.

Ez megoldotta a problémát, minden működik. Kövessétek lépésről lépésre, amit írnak a cikkben. Én a google szervert választottam.

[link]

2016. márc. 22. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!