Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal számlát mínuszba lehet...

Paypal számlát mínuszba lehet vinni?

Figyelt kérdés
Ebayen ha rendelek 1000 forintért valamit, és nekem csak 800 forint van a számlán, akkor meg tudom rendelni és mínuszba viszi, vagy nem engedi megrendelni?

2016. márc. 21. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem.

Pontosabban nekem csak úgy van tapasztalatom, hogy a PayPal számlámhoz nincs hozzákapcsolva egy bankkártya sem. Így ha többet költenék, mint amennyi van rajta, akkor egyszerűen nem engedi a fizetést. Egész pontosan bankkártya adatokat kér, hogy összekösse vele.

Ha össze van kötve egy bankkártyával, akkor sem (gondolom) a PayPal számlád lesz mínuszos, hanem a bankkártyádról vonja le, ha tudja. Azt már tényleg passzolom, hogy mi van akkor, ha onnan sem tudja. De az a tippem, hogy elutasít.

2016. márc. 21. 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen !
2016. márc. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!