Ha valaki kozzájut a bet-at-home-on levő bankkártya adataimhoz, le tudja vinni minuszba a hitelkártyámat?
Sziasztok! bet-at-home-on vagyok regisztrálva, és az lenne a kérdésem, hogy ha valaki feltörné a kártyám, vagy munkámból kifolyólag, (mivel munkahelyről is fogadok) bejutna a bet-at-home-os fogadási számlámra, milyen károkat tudna nekem okozni?
A bakkártyámon jelenleg kocsivásárlás után 2000 ft van, a bet-at-home-os számlámon pedig 0 euro. Tehát annyira nem lenne nagy veszteség a nullázódás. Viszont mivel hitelkártyáról van szó, attól félek, hogy mivel sok az ellenségem, minuszba is tudnák vinni a bankkártyámat. Esetleges vásárlásokkal, vagy átutalásokkal, vagy a bet-at-home-ra való befizetéssel. Lehetséges ez a bet-at-home-os adataim alapján?
Valami hozzá értő személy válaszát nagyon megköszönném!
Köszi szépen a választ! Megnéztem, és Hitelkártya számot és a Lejárati időt meg tudja nézni, CVC2 számot(ami a kártya hátoldalán levő utolsó 3 szám) viszont nem látja. Van még egy ilyen lépés: ,,Itt lehetősege van rá, hogy a megőrzött hitelkartyákat kezelje. Az adatai egy tikosított SSL-vonalon keresztül lesznek közvetítve.'' (egyel sorral lejjebb) ,,Hitelkártyát törölni''
És még van egy ilyen lépés is: ,,A hitelkártyája adatai egy tikosított SSL-vonalon keresztül lesznek közvetítve. Ha viszont mégsem interneten keresztül akar fizetni, természetesen az a lehetősége is fennáll hogy adatait telefonon vagy telefaxon keresztül közvetítse nekünk!''
Így mi a véleményed?
Tuti le tudja vinni. A munkahelyeden meg inkább ne csinálj ilyesmit. Keyloggerrel el lehet lopni az összes adatodat!
Az online pénzügyet intézd inkább otthonról, ha az otthoni géped biztonságos.
De,de! Ennyire szemetek. Már láttam, hogy sugdolóztak a múltkor is, mikor bent játszottam. Sajnos vannak akikkel nem lehet ott kijönni és ők nagyon értenek a számítógépekhez.
Szerintem akkor nem fogok, csak itthon játszani. Ha azt mondod, hogy tuti le tudja vinni a kártyám..
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!