Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha valaki kozzájut a bet-at-ho...

Ha valaki kozzájut a bet-at-home-on levő bankkártya adataimhoz, le tudja vinni minuszba a hitelkártyámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! bet-at-home-on vagyok regisztrálva, és az lenne a kérdésem, hogy ha valaki feltörné a kártyám, vagy munkámból kifolyólag, (mivel munkahelyről is fogadok) bejutna a bet-at-home-os fogadási számlámra, milyen károkat tudna nekem okozni?

A bakkártyámon jelenleg kocsivásárlás után 2000 ft van, a bet-at-home-os számlámon pedig 0 euro. Tehát annyira nem lenne nagy veszteség a nullázódás. Viszont mivel hitelkártyáról van szó, attól félek, hogy mivel sok az ellenségem, minuszba is tudnák vinni a bankkártyámat. Esetleges vásárlásokkal, vagy átutalásokkal, vagy a bet-at-home-ra való befizetéssel. Lehetséges ez a bet-at-home-os adataim alapján?

Valami hozzá értő személy válaszát nagyon megköszönném!

2010. jún. 18. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel hitelkártya túlléphetik a hitelkeretet, és akkor van gáz, a bet-at-home oldalt nem ismerem, de ha befizetési információk ott vannak, akkor elvileg bármire fel tudják használni (kártyaszám, biztonsági kód, lejárati idő) ezzel a három adattal már bármit meg lehet csinálni.
2010. jún. 18. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ! Megnéztem, és Hitelkártya számot és a Lejárati időt meg tudja nézni, CVC2 számot(ami a kártya hátoldalán levő utolsó 3 szám) viszont nem látja. Van még egy ilyen lépés: ,,Itt lehetősege van rá, hogy a megőrzött hitelkartyákat kezelje. Az adatai egy tikosított SSL-vonalon keresztül lesznek közvetítve.'' (egyel sorral lejjebb) ,,Hitelkártyát törölni''

És még van egy ilyen lépés is: ,,A hitelkártyája adatai egy tikosított SSL-vonalon keresztül lesznek közvetítve. Ha viszont mégsem interneten keresztül akar fizetni, természetesen az a lehetősége is fennáll hogy adatait telefonon vagy telefaxon keresztül közvetítse nekünk!''

Így mi a véleményed?

2010. jún. 18. 00:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok bemásolásért, de abszolút nem értek hozzá, és tudom, hogy vannak a munkahelyemen elég nagy zsiványok, akik jól értenek a gépen való trükkökhöz, hekkerkedésekhez. És nem szeretnék pórul járni.
2010. jún. 18. 00:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért annyira csak nem szemetek.
2010. jún. 18. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Tuti le tudja vinni. A munkahelyeden meg inkább ne csinálj ilyesmit. Keyloggerrel el lehet lopni az összes adatodat!

Az online pénzügyet intézd inkább otthonról, ha az otthoni géped biztonságos.

2010. jún. 19. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:

De,de! Ennyire szemetek. Már láttam, hogy sugdolóztak a múltkor is, mikor bent játszottam. Sajnos vannak akikkel nem lehet ott kijönni és ők nagyon értenek a számítógépekhez.

Szerintem akkor nem fogok, csak itthon játszani. Ha azt mondod, hogy tuti le tudja vinni a kártyám..

Köszi a válaszokat!

2010. jún. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!