A Video DownloadHelper fizetős lett? Mit ajánlanátok helyette?
Figyelt kérdés
YT-ről nem enged videót letölteni, azt írja,hogy telepítsek valami "Widine" nevű kiegészítőt ami persze fizetős.
Mást oldalakról engedi a videó letöltést, de nekem YT kéne...tudnátok valami más,hasonlót ajánlani helyette?
Firefoxot használok, és ragaszkodom hozzá-
2016. márc. 20. 14:54
1/7 csigusz27 válasza:
Nem lett fizetős,most próbáltam simán letölti YT-ról amit szeretnék.
2/7 A kérdező kommentje:
Mutatom mi történik. (bár itt pont nincs klip, de ettől függetlenül le kéne töltenie)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Németes vagyok, az angol nem erősségem, csak "fordítózgatok", de nem sokat értettem meg, tehát ha egyértelműen le van írva angolul, akkor segítséget kérnék, mivel nem beszélem a nyelvet.
2016. márc. 20. 15:11
3/7 anonim válasza:
Ne konvertálni akard, hanem letölteni! Mellesleg a downloadhelper nem tud németül?
4/7 A kérdező kommentje:
De azt hol állítsam be?Meg ha egyszer nem tudok angolul, nem tudom hol kell akár németre,akár magyarra állítani, szóval ezzel nem vagyok előrébb...meg nekem jó az angol is, csak tudjak letölteni, de nem tudok továbbra sem.
2016. márc. 20. 15:34
5/7 anonim válasza:
Akkor keress egy angolul tényleg minimál értő embert a közeledben.
6/7 Alex Fly válasza:
Ha nem műx, akkor nálam a SaveFrom.net helper minden cécó nélkül teszi a dolgát.
7/7 anonim válasza:
Használd a Freemake Video Downloader alkalmazást, az tud magyarul is, én mindig azzal töltök le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!