Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért írja sok netes cikk, h...

Miért írja sok netes cikk, h "Részletek a hajtás után"? Más méretű monitorok, más felbontások vannak, nem mindenki ugyanannyit lát a kezdőoldalon.

Figyelt kérdés

A cikkíró, vagy a szerkesztő a saját maga által látottakból indul ki? Vagy mi ez a baromság?

Kattintani ilyenkor nem kell, csak menni lefelé, ezt jelenti náluk a "hajtás"?

De ez meg minden gépnél változó.

2016. márc. 19. 12:23
 1/6 zsolt geg ***** válasza:
Küldj egy példát
2016. márc. 19. 12:30
 2/6 A kérdező kommentje:
2016. márc. 19. 12:34
 3/6 zsolt geg ***** válasza:
Neked ez hova van kiírva???
2016. márc. 19. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:

#3: Üss egy CTRL+F-et, ha szemmel nem látod a 2. bekezdés végén.

Egyébként semmi köze a monitorméretekhez. A cikkíró úgy képzelte el, hogy a főoldalon az első 2 bekezdés fog látszani, ezzel a mondattal invitálta kattintásra az olvasót. Más kérdés, hogy a főoldalon csak 2 sor látszik a bejegyzésből, de lehet hogy máshol is megjeleníti a cikk első 2 bekezdését.

2016. márc. 19. 12:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Elég sokszor találkozom ezzel.

Az első 2 bekezdés túl hosszú ahhoz, hogy főoldalon jelenjen meg, ennyit sehol sem írnak egy cím alá főoldalon.

Akkor meg főleg nem kéne a szöveg, hiszen alapból kattintana az ember.

2016. márc. 19. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem papíralapú újságíráshoz ért és felhívta a figyelmed, hogy lapozz! :D

Félretéve a hülyeséget: én most találkoztam ezzel először. Valóban logikátlannak tűnik, főképp, ha ez a további tartalomra vonatkozik, mert ezt nem a szövegbe szokás írni hanem a tartalomkezelő rendszernek kellene megoldania.

2016. márc. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!