Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Chrome-mal lehet gond?

A Chrome-mal lehet gond?

Figyelt kérdés
Már (kb) egy hete szórakozik az oldalak betöltésével - mikor több fül van nyitva és át-átlépegetek (akár hosszabb időre), mire visszamennék a megnézendő fülre, újra betölt, mintha csak akkor gépeltem volna be az urlt és/vagy nem néztem volna meg korábban már az adott fület. Ez azért idegesít, mert van, hogy nagyon sokáig görgettem lefelé egy oldalon & gondol egyet, újra tölt én pedig tökéletesen megb aszhatom, kereshetem vissza, hol tartottam.
2016. márc. 17. 16:53
 1/3 axonbite ***** válasza:
szerintem simán vírusos vagy javaslatom malwarebytes letöltés futtatás, AdwCleaner letöltés futtatás ha kész clean/ok lesz egy reboot és kész
2016. márc. 17. 18:31
 2/3 axonbite ***** válasza:

ezt úgy bírom feltesztek egy kérdést azt le sem sz a rjátok a hozzászólókat. legalább ha

vették a fáradságot és basszák az idejüket azért hogy segítsenek nektek írjatok valamit

vissza hogy tudják segített amit írtak vagy sem. legalább annyi kösz vagy akármi..

2016. márc. 17. 20:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem mindenki b assza az idejét 7/24 gép előtt, te isten barma. Gondoltál már arra, hogy például... nem is tudom... hogy a felhasználók egy része... Dolgozik? Kórházban van? Rohadtul nem ér rá válaszolgatni a te passzív-agresszív szarságaidra?

Simán meg tudtam volna köszönni, amit írtál, bár még nem volt alkalmam kipróbálni, de mivel ekkora s eggfej vagy, inkább küldenélek a francba.

2016. márc. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!