Gyakran Facebook-ozol? Szerinted normális dolog, hogy a mai fiatalok nagy része részben online éli az életét?
A Facebook azért jó, mert 100x jobb, mint az iWiW. De én sem élem ott az életem. :D Nem normális lenne. De majd felnőnek ezek a "gyerekek" is.
18/F
Én IWIWen vagyok regisztrálva, meg a facebookon. Talán, sokat mondok, ha azt mondom heti négy alkalommal megnézem, jött-e üzenet, bejelölt-e vki és annyi. Ez is kb. öt percembe telik. Engem is sokkolnak elég rendesen a mai fiatalok. Töri tanárunk mesélte, hogy egy srác lógott el óra után, kérdezte a töri tanár tőle, hogy: Hát te meg hova mész??? Erre a srác: Haza, fel kell mennem facebookra, mert meg kell etetnem az állataimat.
Tanár az leblokkolt, a gyerek meg lelécelt. Plusz ki is derült még mellé, hogy facebookon nem lehet etetni az állatokat :)
De egy ok miatt tartom jónak ezt a két oldalt. Lásd: Elhagytam szilveszterkor a telóm. Összes telószámom elveszett, enyém nem volt meg senkinek.
Felmentem IWIWre, kiválogattam kivel szeretnék telefonszámot cserélni és elküldtem egy körlevelet a számommal és kértem, hogy írjanak vissza a sajátjukkal. Annyiban jó ez az egész, hogy tudsz kapcsolatot tartani.
De szerintem, több a negatív oldala, mint a pozitív...
MSNre is felmegyek félévente egyszer :)
Amúgy jó volt olvasni, hogy a kérdező 17 éves lány, meg akik válaszoltak, ők is még fiatalok és így gondoljátok. Én se vagyok amúgy öreg :) Csak, hmm... :) Jó látni, ilyenkor, néha, hogy vannak még értelmes emberek ebben az elcseszett Világban, ahol élünk :)
Jajj és lehagytam a lényeget (előző hozzászóló) :)
18 éves, Lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!