Mi a fenéért nem lehet normális, színvonalas filmeket sehol letölteni, de még megnézni sem online? Miért csak a hollywood-i hulladékokat lehet mindenhol találni, semmi igazi értéket?
A következő filmeket szerettem volna megnézni, és egyet sem találtam közülük:
Fidel 1-2
Perlasca - Egy igaz ember története
Sacra Corona
Az angliai csata
Monty Python – Az élet értelme
Pergőtűz
Levelek Ivo Dzsimáról
Halló, halló!
Föltámadott a tenger
Vannak benne nem is régi filmek, vagy klasszisok is, de mégsincs fent egyetlen nyomorul oldalon sem egyik se!
Tényleg senkit nem érdekelnek ezek rajtam kívül??
"Egyén tehénlepényt, több millió légy nem tévedhet"?...
Ha nem is csöpög minden csapból ez, de akkor is filmes alkotások, amiket hozzáférhetővé kellene tenni.
igazad van kis fecske... viszont te se hallottad még hogy egy fecske nem csinál nyarat??
Perlasca - Egy igaz ember története NCORE
Sacra Corona NCORE
Az angliai csata NCORE
Monty Python – Az élet értelme NCORE
Levelek Ivo Dzsimáról NCORE
Hallo Hallo S01-S09 sorozat NCORE
Föltámadott a tenger NCORE
szóval akkor most hogy is van ez??? a te általad keresett filmek közül 2 nem található csak meg az első torrent oldalon ahol megnéztem.. gondolom te is jó alaposan megnézted mindenhol és használtad a google keresőt is.
kár hogy nem hinném el....
Hát 1 a netten ha megnézed vagy leszeded alapból illegális
2 ha annyiira kell mennyel az üzletbe és vedd meg és am mondok egy oldalt :D
www.cinemastore.hu na ez a legnagyobb működő filmes oldal amit valaha láttam ha itt nincs akkor a boltba van
1) Azért mert a legtöbb ember a színvonalas filmeket szereti, nem pedig ezeket a hulladékokat.
2) A kérdésed eleve hibás, mivel le lehet tölteni.
Ja, csakogy elfelejted, hogy Ncore-ra meghívó kell, és gondolom letöltés-feltöltés arányos.
Online filmnézős oldalakat néztem, és egyiken sincs rajta egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!