Mit gondoltok errőlaz AMV-mről? Hogy sikerült? //indavideo.hu/video/Bleach_AMV_-_My_immortal_Ulquiorra_Vs_I chigo_
A Movie Maker után kipróbáltam komolyabb videószerkesztő progit is és ez született belőle :) .
Véleményeket szeretnék,hogy mi az ami tetszik benne,vagy mi az ami nem.
Az indára azért töltöttem fel az AMV-t,mert a youtuben állanóan letiltanak minden AMV-m..
//indavideo.hu/video/Bleach_AMV_-_My_immortal_Ulquiorra_Vs_Ichigo_
Bocsii.Igy már nyitja :)
- Ez nem is igazi AMV, tekintve, hogy csak beraktad a harc alá a zenét.
- A zene túl lassú egy harcjelenethez, ezért nagyon unalmassá válik úgy egy-másfél perc után,
- valamint a dalszöveg is elüt az egésztől. Néhány sort rá tudnál erőszakolni Ulquiorra karakterére, de csak kettőt vagy hármat, de ezeket sem egy harc közben.
Miett ne lenne AMV?
Ha vegig nezted volna,akkor az igazan beindulo harcjelenetek csak a zene felgyorsulasanal kezdodnekk.Elotte a lassu reszhez Ichigo es Orihime "szomoru" helyzetehez vagtam ossze a reszeket es effecteztem ,áttüneseztem is a videot,meg a fontosabb beszedeket is kihangositottam.Szoval ne mondd,hogy csak ala dobtam a zenet a vido ala.
A zene temajat pedig Ichigo es Orihime hejzetehez valasztottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!