Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondoltok errőlaz AMV-mről...

Mit gondoltok errőlaz AMV-mről? Hogy sikerült? //indavideo.hu/video/Bleach_AMV_-_My_immortal_Ulquiorra_Vs_I chigo_

Figyelt kérdés

A Movie Maker után kipróbáltam komolyabb videószerkesztő progit is és ez született belőle :) .

Véleményeket szeretnék,hogy mi az ami tetszik benne,vagy mi az ami nem.

Az indára azért töltöttem fel az AMV-t,mert a youtuben állanóan letiltanak minden AMV-m..

2016. márc. 14. 10:52
 1/8 A kérdező kommentje:

//indavideo.hu/video/Bleach_AMV_-_My_immortal_Ulquiorra_Vs_Ichigo_

Bocsii.Igy már nyitja :)

2016. márc. 14. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:

- Ez nem is igazi AMV, tekintve, hogy csak beraktad a harc alá a zenét.

- A zene túl lassú egy harcjelenethez, ezért nagyon unalmassá válik úgy egy-másfél perc után,

- valamint a dalszöveg is elüt az egésztől. Néhány sort rá tudnál erőszakolni Ulquiorra karakterére, de csak kettőt vagy hármat, de ezeket sem egy harc közben.

2016. márc. 14. 13:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Miett ne lenne AMV?

Ha vegig nezted volna,akkor az igazan beindulo harcjelenetek csak a zene felgyorsulasanal kezdodnekk.Elotte a lassu reszhez Ichigo es Orihime "szomoru" helyzetehez vagtam ossze a reszeket es effecteztem ,áttüneseztem is a videot,meg a fontosabb beszedeket is kihangositottam.Szoval ne mondd,hogy csak ala dobtam a zenet a vido ala.

A zene temajat pedig Ichigo es Orihime hejzetehez valasztottam.

2016. márc. 14. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
De akkor a video Ichigóról és Orihiméről szóljon, ne pedig egy Ul vs Ichigo harcról, különben az égvilágon senkinek nem fog megfordulni a gondolat.
2016. márc. 14. 16:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Ertem...na es te szokol AMV-ket kesziteni?
2016. márc. 14. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak nézem őket. Nem vagyok benne a videós témában, mással töltöm az időmet.
2016. márc. 14. 20:31
 7/8 A kérdező kommentje:
No comment... Okes :D
2016. márc. 14. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jó. Nekem tettszik 10/8 . Csakk a végét kicsit gyorsan zártad le.
2016. márc. 15. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!