Most akkor kétszer rendeltem meg? (eBay)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy tokot a telefonomra. Tegnap adtam hozzá a kosárhoz (vagy mihez) és ma fizettem ki paypal számlámmal. Viszont lehet valamit elnyomtam, (de sztem nem) és most a summaryban kétszer van benne. Egyszer az Orders alatt és egyszer az Unpaid invoices alatt. Viszont érdekes ha rámegyek a View order details-re (az unpaidnál) akkor csak valami errort ír (Order servide temporarily unavailable ot invalid parameters in the request URL.) Most akkor mi van? Rz az első rendelésem ebayről, még nincs tapasztalatom ehhez.2016. márc. 13. 23:15
1/1 A kérdező kommentje:
Megoldódott.
2016. márc. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!