Rendeltem egy tabletet az ebayen ha?
Igen, minden jel arra mutat, hogy rendeltél. Bár nem értem, hogy ezt miért kell megkérdezni!?
Elképzelhető, hogy vámot kell majd fizetned: (attól függ, hogy honnan rendeltél, hogyan adták fel a csomagot)
Sziasztok! Visszamondtam a rendelésemet, és sikerült visszakapnom a teljes árat a kütyüről, 31ezerforint.
Eleinte azt hittem, hogy meg fogom úszni a free shippingel a további fizetést Magyarországon, de nem, mert több mint valószínű hogy rá tesznek még valamit, gondolok itt egy plusz egy 10es áfára,+vám. így számtva már nem ér annyit a dolog, Szerencsére az ünnepeknek, és az eladónak hogy rendes volt, Angolul kommunikáltam el neki a szitut, persze rendesen, és értette a dolgot, utólag meg is köszöntem neki.
Tanulságot levonva, ilyen értékű dolgot, legközelebb mások segítségével, vagy inkább magyaron belül próbálom meg venni. hát emberek, most mákom van, de nagy. Talán idehaza is lesz majd ez a kütyü.
Részemről egyenlőre lezártam az ebayes vásárlást. A segítségeteket köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!