Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell törölni a keresőkbe...

Hogy kell törölni a keresőkbe beírt dolgokat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Pl. egy online nézős oldalon beírok egy sorozatcímet, rákeressek, később ha beleállok az egérrel a kereső sávba több előzőleg beírt dolgot kiad?

De több, más oldalon is, ha rámegyek a keresőre és lenyomom a lefelé nyilat megjelennek az előzőleg beírtak.

Vagy elkezdek gépelni egy szót a keresőbe és ha úgy kezdődik, mint egy már beírt, akkor azt egyből felhozza.

2016. márc. 12. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Chrome alatt ráviszed a kurzort, és nyomsz egy delete et - gondolom más böngésző alatt is így, de nem vennék rá mérget.
2016. márc. 12. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ki kell törölni az előzményeket és a gyorsítótár tartalmát is.
2016. márc. 12. 23:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, chrome van, de ott nem működik, hogy rámegyek az egérrel és delete, mert nem törli ki. Ahogy ráirányítom az egeret egyből beírja a szót a kereső mezőbe is, így ha megnyomom a deletet, akkor csak a szót törli ki...
2016. márc. 13. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Előzményt néha szoktam törölni, de ezek az "elmentett szavak" már régebben kerültek oda, én meg max. 24 órás törlést szoktam csinálni az előzménytörlésnél.

Nem akarom, hogy elvesszen más elmentett dolog, cím akármi... Azt hittem kifejezetten rá lehet keresni, hogy mit is szeretnék kitörölni!

2016. márc. 13. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, a chrome a legrosszabb állatfajta, nincs ilyen lehetőség benne.
2016. márc. 13. 23:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Uhhh... de jó! Azért köszi!
2016. márc. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!