Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha sikerült feltörnöm egy...

Ha sikerült feltörnöm egy ellenségem mns-ét, és elszeretném olvasni az eddigi beszélgetéseit de az én gépemen nincseneke elmenteve a beszélgetések akkor nem lehetne valahogy megoldani hogy eltudjam olvasni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
ha nincs beállítva, hogy mentse őket, akkor hogy akarnád elolvasni. Mellesleg, hiába töröd fel, attól még nem fogod tudni elolvasni, mert ha be is van állítva a mentés, akkor is arra a gépre ment ahonnan msnezett, mivel írtad, hogy az ellenséged, gondolom nem a te gépedről volt fent. de amúgy is lényegtelen, ha a te gépedről lett volna, mert írtad hogy nem menti
2010. ápr. 2. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Mi az a mns?

2. Fogjuk rá, hogy értem, hogy MSN-fiókról van szó. Ez esetben nem értem, mi köze az ő eddigi beszélgetéseinek a te elmentett beszélgetéseidhez. Két külön fiókról van szó...

3. Nem nehéz kitalálni: attól, hogy tudod az MSN-fiókja jelszavát, nem fogsz azonnal hozzáférni a naplózott beszélgetéseihez. Egyrészt nem is biztos, hogy tárolja őket (nem mindenki kapcsolja be a naplózást), másrészt a naplózást egy külön kiegészítő végzi, tehát meg kell keresned a naplófájlokat ott, ahová mentette (ezek még a makacs tévhit ellenésre sincsenek fenn az interneten, mindig azon a gépen tárolja őket a program, ahol használod) és azokat kell megnyitnod.

2010. ápr. 2. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ízlelgessük a szót. Feltörni. Ennyi ésszel megáldva nem hiszem, hogy feltörted :D.
2010. ápr. 2. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezen egyszerűen átsiklottam, mert nem volt kedvem még jobban kötekedni... :-)
2010. ápr. 2. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha te belépsz az övére, akkor mindkettőtök összes beszélgetése automatikus felkerül a napiszarra, ahonnan átveszi az összes hasonló oldal, aztán megtalálják a pózolj retard fejjel képeteket a májvipen, és felteszik azt is. Utána bekerültök a Mónika-sóba, de sose adják le a ti adásokat, mert megszűnt a műsor, csak a bunyó lesz közkedvelt Youtube videó. Tényleg ezt akarod?
2010. ápr. 3. 01:05
 6/8 A kérdező kommentje:

MSN-t akartam irni...soryyy

amugy köszi a válaszokat... de a napiszarhoz..stb hülyeséghez ehez semmi köze... üzleti ügy ennyi...

2010. ápr. 3. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Üzleti ügyet MSN-en megbeszélni... Az aztán vállalkozás lehet... Fakitermelés? Fém-újrahasznosítás? :P
2010. ápr. 3. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
nem .. ne ilyesmi ... csak egy terméknek vagyok a amgyarországi forgalmazója ... és amerikában lévő munkatársammal tárgyalunk :P
2010. ápr. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!