Mi lehet a Firefox baja?
Figyelt kérdés
Ma délután amikor elindítottam, csak csökkentett módban engedte futtatni, illetve akkor, ha valami frissítést letöltök. Azóta néhány honlap nem működik rendesen (szét van esve, youtube nem játszik le videót, vagy azt írja, hogy "A kapcsolat nem biztonságos". Próbáltam újratelepíteni, de változatlan. Más böngésző működik.2016. márc. 6. 19:02
1/9 anonim válasza:
Adobe Shockwave-t töröld és innen töltsd le az újat, most volt frissitése.
www.adobe.hu
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig nem jó.
2016. márc. 7. 15:14
3/9 anonim válasza:
Rendszerórád jó időt mutat? Próbáld meg szinkronizálni. tud érdekes dolgokat produkálni.
4/9 A kérdező kommentje:
2016. márc. 7. 18:40
5/9 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes.
Amit tennék:
- Firefox le, Adobe Flash le
- CCleaner, AdwCleaner lefuttat
- Rejtett fájlok megjelenítése/Vezérlőpult, Mappa beállításai, nézet/
- Kigyökölni mindent kézzel, amit a FF hozott létre/ Program Files, Program Data mappában, Users-->AppData mappából is.
Ezután Restart-->CCleaner-->rendszerleíró takarítás.
Bukod a FF beállításaid, meg a könyvjelzőidet, de így tiszta telepítést tudsz csinálni.
Ui: Én speciel ezért tiltottam le az auto frissítését, mert kezdett elegem lenni a kétnapos verziókból, meg hogy a Kaspesrky-m egy kiegészítője sem működik soha...
6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam ezeket is. Semmi változás. Teljesen tanácstalan vagyok.
2016. márc. 7. 20:30
8/9 A kérdező kommentje:
Ez se segített. Ha csökkentett módban futtattom a windows-t, akkor megy rendesen. Skype-ra gyanakszom, mert azt raktam fel aznap. Le is töröltem, de a háttérfolyamatok között még mindig ott van, és nem tudom leállítani.
2016. márc. 9. 21:16
9/9 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott. Köszi mindenki!
2016. márc. 10. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!