Facebook Video Calling-nál nem jó a kamera, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Számítógépről vagyok és amikor valakit felhívok ugye felugrik bal felül hogy engedélyezzem a mikrofont de a kamerát nem :( és úgy jelzi hogy be tudom kapcsolni csak én sem látom meg a másik fél sem látja tehát nem tudom hogy mivel lehetne megoldani pedig felraktam a drivert és minden más kapcsolatos program sem fut szóval mi lehet a gond? Előre is köszönöm.2016. márc. 4. 20:22
1/1 fbisanyi válasza:
attól függ milyen böngészőt használsz mert nem mindedj a mozilla a legjobb nekem sem mert másban csak a mozillában letöltöd feltelepited oszt belelépsz és a googlébe beirod hogy messenger oszt bejelentkezel és ott kattints a kamerára ilyen eggyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!