Ha facebookon fogadok egy videóhívást akkor láthat engem a csaj, ha nekem nincs kamerám?
Gondold végig, hogyan lehetséges a kép továbbítása. Kell egy felvevőeszköz elsőként, különben nem kerül rögzítésre a kép, azt nem lehet továbbítani sem, és másnál sem jelenhet meg.
Ha nincs kamerád akkor nincs közvetített kép sem, mivel más eszköz erre nem képes.
Ez annyira triviális dolog, hogy túlságosan magyarázni sem lehet. Egy sima "nem" a válasz.
Te első válaszoló! Ritka mód irigyellek, hogy ennyire nyugodt és kielégítő választ tudtál neki adni úgy, hogy nem röhögted ki és nem tiportad sárba előtte. :D
Én az ilyet már vágnám is nyakon, mert ha nem agyilag zokni, akkor hogyan KÉPES arra, hogy fel tudjon tenni egy ilyen kérdést...? :D Helyette is ment neked a zöld kéz... :)
Hogyne látna már! A csaj apja volt a kőműves a házatok építésénél,és már akkor tudta,hogy cam nélkül fogsz camozni a lányával,ezért 1 kis microkamerát rejtett el a ház falában,ahonnan végigleste amikor éppen ettél,ittál neteztél,recskáztál és most azt nézi végig majd,ahogyan recsizel ,miközben a lánya mutogatja magát camban.
Aztán megfogja a kis kartecsníét,25Kg. cementet,fél köbméter sódert, és egy lapátot,aztán "befalaz" egy házat veled. :)))))))
Ne hülyéskedj már! A kamera arra való,hogy camozz vele. Ha lehetne nélküle camozni,akkor valószínűleg mindenki azt választaná,hogy vesze egyet camozáshoz? Na,ezt te sem gondoltad komolyan. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!