Titeket nem idegesít ez a facebookos "jelenség"?
Figyelt kérdés
Mostanában bármelyik ismerősömnek szülinapja van, összehhányják az üzenőfalát képekkel meg ilyen flipagramos minifilmekkel. Az illető biztos örül neki, de engem annyira idegesít. Előre félek mi lesz az én születésnapomon... Egy-két képnek örülnék én is közeli hozzátartozóimtól de ez nekem nagyon nem kell hogy mindenki telef@ssa a falamat képekkel :/2016. febr. 29. 16:43
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy el lehet rejteni, de nem akarom! Azt írtam, hogy a sok váratlanul vagy rossz pillanatban készült képekre meg úgy egyátalán a képekre nem vagyok kíváncsi. De olvasni attól még jól esik a köszöntéseket!
2016. márc. 6. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!