Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebookos nyereményjátékokk...

A facebookos nyereményjátékokkal lehet nyerni? Van, aki már tényleg nyert így valamit?

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
van. én már nyertem koncertbelépőt.
2016. febr. 9. 13:22
 2/5 anonim válasza:
Igen lehet, de sok a kamu like vadász oldal. Tavaly 10-szer nyertem facebookon. Ismert oldalakkal játsz! Például Tesco, Spar, Milka, Pickwick, Benu, Gyermelyi. Ne azzal, hogy a Nikcsidivat hamis melegítőt sorsol oszd meg! Azokat szeretem amit meg se kell osztani. 1000 és 10000 Ft közötti értékben nyertem eddig. Ha a város egyik butikja vagy cukrászdája sorsol, akkor lehet, hogy az ismerős ismerőse nyer. Tudok ilyenről. Nem én voltam. :)
2016. febr. 15. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyit játszottatok? Rendszeresen próbálkoztatok, vagy csak alkalmanként?
2016. febr. 15. 18:18
 4/5 anonim válasza:
Először csak alkalmanként, ha pont megláttam. Most már keresem is a játékokat. Rendszeresen játszom. Van két ismerősöm, akik nem a facebookon játszanak, hanem olyan játékokkal ahol pl. kódokat kell beküldeni, szóval vásárolni kell hozzá, ők nagyobb értékben nyernek. A facebookost azért szeretem mert ingyenes.
2016. febr. 16. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 3 évben ha jól emlékszem kb 17 alkalommal nyertem ilyen játékokon.

Először csak mikor "reklám" szinten jött szembe egy nyereményjáték poszt és olyan nyeremény volt felajánlva ami nekem bejött akkor azon játszottam...majd megnéztem az oldal többi posztját, hogy mennyire hiteles, máskor is szoktak-e tartani nyereményjátékot és ha igen milyen nyereményért.

Majd ha érdekelt akkor dobtam egy like-ot az oldalra is, így ezután láttam a posztjait ha újra volt játék.

Aztán gondolom az algoritmus alapján egyre több játékposzt jött velem szembe, mindegyiket átnézegettem és ugyanígy jártam el ha érdemi játékokat hirdetett.

Így mostanra már rengeteg olyan oldal van ahol normális és valós nyereményekért tudok játszani.

2023. okt. 11. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!