NCore helyezési lista?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :D
Engem az érdekelne, hogy hol lehet megnézni a teljes nCore feltöltési statisztikát?
Vagy ezt nyilvánosan nem publikálják? Csak mert nem találom sehol...
Azt tudom, hogy mikor belépek, az oldal generálja nekem (folytonosan frissítve) hogy hányadik vagyok a felöltési (seedelő) listán, csak azt nem tudom, hogy pl: a top első feltöltőt, vagy akár a százezredik feltöltőt, hogy tudom megnézni listában?
2016. febr. 27. 19:38
1/2 anonim válasza:
Adatvédelmi okokból nem láthatod a feltöltőket és így a toplistát sem. Így védekeznek egy esetleges razzia esetére, ha nem tudod ki a legtöbbet feltöltő, akkor elkapni sem lehet (persze ettől azért jobb védelem is van az oldalon).
2/2 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy Magyarország első számú torrent letöltő oldala nem ad ki ilyen infót, ergo védekezik, csak biztos akartam lenni benne, hogy nem én vagyok analfabéta. :D
Köszi a választ!
2016. febr. 28. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!