Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook beszélgetés lementése...

Facebook beszélgetés lementése cd-re archiválás véget hogy lehet?

Figyelt kérdés

Windows 10 alatt hogy lehet a beszélgetéseimet lementeni CD lemezre íráshoz. egy facebbook üzenet mentő programot leszedtem, de a win10-től kiakadt. A facebookon belül a fiók adatainak lementésekor a szövegeket lementi, de a képeket és videókat nem menti, és sehol sincs meg. Az az alap baj, hogy több mint 20500 szövegsor és 503 kép valamint 45 videó van benne. Az illető elhalálozott és nagyon nem szeretnék úgy járni mint az IWIW esetén, hogy mire észbe kaptam, eltűntek az adataim....

Nagyon fontos lenne!

2016. febr. 27. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázz azokkal a programokkal, amikbe esetleg be kell jelentkezned hogy "elérje" az adatokat. Simán kiadod a jelszavadat egy programnak, ami lehet továbbküldi azt a készítőjének és már benn is vannak a profilodban ahonnan akár ki is zárhatnak.

Egyelőre csak ennyit tudtam a kérdéshez hozzátenni, én is csak a beépített archiválót ismerem.

2016. febr. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!