Ha belemegyek egy teljes beszélgetés megnyitásába a facebookban és az archiválást választom azzal törölöm az általam elküldött üzenetet?
Figyelt kérdés
És ha még nem látta az a személy akinek küldtem de már archiváltam akkor nem is fogja látni ugye ? Egyébként ez a személy nem az ismerősöm a fb-on ezért nem is látom hogy látta-e az üzenetemet. De remélem hogy nem mert kiakarom törölni hogy ne is lássa.2016. febr. 1. 12:51
1/3 anonim válasza:
Az elküldést követően nem tudsz hatással lenni más üzeneteire, a saját példányod törlése pedig nem módosítja az ő másolatát. Minden beszélgetés annyi önálló és saját példányban létezik, amennyi résztvevője van.
Nem fogja az archiválás törölni az üzeneted, sem az ha letiltod őt, felfüggeszted, vagy törlöd magad.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem tehát akkor elbuktam mert nem tudom sehogy se vissza vonni azt az üzenetet amit elküldtem. Hát ez gáz.
2016. febr. 1. 12:56
3/3 anonim válasza:
archivált üzik azok nálad is megmaradnak. "beszélgetés törlése" opcio a végleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!