Gépbe dugom nincs net, ha routerbe igen?
A net kábelről jön,azt osztjuk meg ugye routerrel..(:DD) a modem a szolgáltatónál van
ha a gépbe dugom a netkábelt nem csatlakozik,651-es hibakódot ír ki. Ha a routerbe dugom akkor van net,azonban 2-3nál több eszköz csatlakozásánál már szakadozik,eddig kiválóan működött ha többen használtuk. Több laptopról is próbáltuk,nem nagyon jártunk sikerrel :D nem tudom még milyen információ lehet releváns a probléma megoldásához,kérlek segítsetek :) előre is köszi.
Mivel nem vagyok jártas a témában,és a hozzászólásod alapján te sem,így nem tudtam jobban kifejezni azt,hogy milyen rendszer működik. Nálunk csak a kábel van,a többi dolog központi.
Megköszönném, ha a továbbiakban csak olyan válaszolna,aki rendelkezik az alapvető szociális készségekkel :)
Melyik szolgáltató melyik csomagja? Milyen router?
G.
TP LINK TL-WR841N 300Mbps wireless router
Nord-Telekom
A csomagot most nem tudom megmondani,olyan közepes kategóriájú,de eddig semmi baj nem volt vele,7-8 eszközről is jól működött.
Főként azt nem értem,hogy ha a kábelt közvetlenül a gépbe dugom nem csatlakozik,ha meg a routerbe akkor meg igen. (bár akkor sem a legjobb)
Egyébként hívtam a szolgáltatót,de semmi érdemi infóval nem szolgáltak..
"ha a kábelt közvetlenül a gépbe dugom nem csatlakozik"
te meg azt nem tudod fel fogni hogy router és a modem ugyan az !!! tehát semelyik kábeles internet nem megy modem nélkül !! te buta értelmiség! nyelvtan órára meg nem ide kell járni!
Mi a telekomos modem pontos típusa?
G.
valószínűleg a router be van konfigolva a szolgáltató által kapott internet hozzáférésre. ha router nélkül akarod rákötni a géped akkor új kapcsolatot kell létrehoznod és ott megadni a kapott hozzáférési adatokat.
a szaggatást illetően áramtalanítsd a routered és modemed 30 másodpercre majd helyezd őket áram alá. ha ez nem segít akkor router reset de akkor neked kell újra konfigolni hogy legyen neted újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!