Tofeffe kérdése:
Miért nem tudok belépni citromail-be? Nem változtattam meg se a felhasználónevet sem a jelszót mégse enged belépni.
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 12:00
1/5 Lajos54 válasza:
Két eset lehet: egyik, hogy valamit rosszul írsz be, a másik, hogy valaki megtudta a jelszavadat, belépett, majd megváltoztatta a jelszót.
2/5 anonim válasza:
szia, én is ugyanígy jártam ugyancsak citromaillel ma, tegnap este még beléptem most pedig nem tudok pedig nem változtattam semmin, talán náluk van valami hiba, merem remélni és nem törték fel a fiókot :(
3/5 anonim válasza:
ha régen nem léptél be, törlik a fiókod. próbáld meg, hogy enged-e újra beregisztrálni a címeddel
4/5 anonim válasza:
Évek óta az egyik legmegbízhatatlanabb mail szerver a citromail.
Ennyi!!!
5/5 anonim válasza:
Elfelejtettem az e-mail címemhez tartozó kódot. Rámentem a gyerekkori állat emlékeztető kérdésre, helyesen válaszoltam. Kiírt egy kódot, de nem enged be vele.
Miért lehet ez?
Pár napja vacakolok vele, többször próbáltam már... Többször próbálkozok, több gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!