Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell beállítani úgy a...

Hogyan kell beállítani úgy a Facebook-ot, hogy senki ne lássa hogy mikor léptem ki utoljára?

Figyelt kérdés
Jobb oldalt a chat ablakban, én is látom, ki mikor lépett ki utoljára, hány perce, vagy hány órája. Engem is látnak értelemszerűen, és vannak aki ezt meg is jegyzik, hogy látták mikor léptem ki... Most nem részletezném hogy miért, de ez nekem kellemetlen, nem szeretném ha látnák.
2016. febr. 25. 11:17
 1/3 anonim válasza:

Pár napja feltettem én is ugyanezt a kérdést. És persze előttem már sokan. :)

Ez a facebook újítása (a sok közül, mert ma épp egy like bővítést is tapasztaltam a képek alatt)

Ez mindenkire vonatkozik. Engem is nagyon zavar, mivel én sem véletlenül kapcsoltam ki a chatet, mint olyat. Ennek ellenére simán kijelzi, ha csak egy percre léptem fel különösebb tevékenység nélkül. Kijelzi, hogy az ismerőseim x perce/órája voltak fent. És mindegy, hogy gépen vagy telefonról jelentkeztél be, ugyanúgy kijelzi.

Sajnos az inkognitó lehetősége (amit én is preferáltam) elveszett evvel az újabb funkcióval.

2016. febr. 25. 13:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2016. febr. 25. 14:58
 3/3 anonim válasza:
Igazán nincs mit! :)
2016. febr. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!